地魚にぎりと 魅力の料理
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創作すしランチ



白身の薄造り 

帆立ウニソース焼き

黒豚の角煮 茶碗蒸し

お勧めすし7個

デザート


2900円
税別


季節の特別すしセット






白身薄造り 黒豚の角煮 天ぷら

帆立ウニソース焼き


 土瓶蒸し

お勧め寿司7個

デザート

3200円税別







季節のお勧め寿司


小ぶりのにぎりで
1.5人前のサービスメニューも
お楽しみください
2750円
税別









にぎり鮨は、冷蔵庫や冷却設備の無かった約200年前に生れました。
Nigiri Sushi was born approximately 200 years ago, before the invention of modern refrigeration and freezing systems)

日本は米の国です。米に花と書いて糀と読みます。

この自然発酵食品で出来たものが、日本の調味料の基本となっております。代表的なものには酒、醤油、酢、味醂、味噌などがあります。
これらは生物を腐敗させる事無く保存する能力を持っています。
Japanese culture in large part is built on the cultivation and consumption of rice. The characters for rice (米)and flower (花), combine to form the character for yeast, Koji (糀). This natural yeast is used in the fermentation of basic Japanese seasonings including sake, soy sauce, vinegar, mirin, and miso. These products function to preserve the freshness of food, and prevent its deterioration.
そして驚く事に、バクテリア菌に対し有効な抗菌作用を持っています。
They also have surprisingly effective antimicrobial properties that fight a variety of bacteria and fungi.
身体に良い自然発酵食品が、生物を美味しく安全に食べることの出来る鮨を作り上げたすし文化。
These naturally fermented, healthy seasonings have allowed for the safe consumption of deliciously flavoured food, and the development of sushi culture
すしには、様々な技法が古来から受け継がれています。
食材の旨味を味わう鮨ならではの技術を、私達は日々研鑽しております。

Sushi and the various techniques for making sushi have been passed down from ancient times. Today these techniques are pursued day by day, to create the best arrangements, textures and flavours in all sushi dishes.
器の中の芸術、それが鮨です。
Sushi is art, presented on a dish
すし職人として 「道極めれば芸になる」 を目指しております。
Sushi chefs strive to become masters of their craft, and endeavour to perfect the art of making sushi


握りあれこれ


主人著書 SUSHI BASICS(JETROロンドン発行) さかえ寿司ニュース
Basics Of Sushi おすしのお勉強
陶芸の郷バスツアー
夏の特別すしセット
YOU Tube ウクライナ




TBSテレビ
ぶっこみジャパニーズ3

すしのすべてDVD発売





風戸経歴

 

すし知識海外認定制度 
WORLD SUSHI SKILLS INSTITUTE
KAZATO Profile 

Masayoshi kazato Profile

 


     さかえ寿司

  千葉市美浜区高洲1-16-25   
       
     ℡043-246-8126  fax043-242-1449


        定休日  毎水曜日 
                    (祝日の場合は翌日に)

        営業時間      AM11:00 ~ PM3:00 

                    PM 4:00 ~ 10:00